Om oss

Vi skaper engasjement

Fjellfrosk Media er et selskap som ble etablert i Tromsø i 2018. Vi satser mest på film tilpasset sosiale medier, men har og sterk kompetanse i tekst, foto, grafisk design og rådgivning. Vår ambisjon er å treffe krysningspunktet mellom din bedrifts mål og publikums ønske om å bli underholdt. Nemlig det vi kaller innholdsmarkedsføring, eller content marketing.

Jonas Solberg Rydningen

Jonas Solberg Rydningen

Utdannet filmregissør ved Nordland kunst- og filmfagskole og skuespiller ved NSKI. Prosjektleder og regissør/produsent under oppdrag fra Spoon Content Agency og har levert arbeid for blant annet Kiwi, UiT, SALT, Steen & Strøm og Troms Fylkeskommune. Arbeidsområder: filmproduksjon, regi, klipp, stillfoto & filmfoto, talentutvikling, rådgivning og foredrag.

Martin Rydningen

Martin Rydningen

Utdannet innen journalistikk, reklame og forfatterfag. Erfaring fra kommunikasjonsarbeid i SpareBank 1 Nord-Norge, Hålogaland Amatørteaterselskap (HATS) og som selvstendig næringsdrivende. Arbeidsområder: tekst, foto, layout/prepress, grafisk design, web design og rådgivning.

Kreativt nettverk

Vi er så heldige å ha et stort nettverk av kreative fagfolk som stiller opp i større og mindre produksjoner. Det er både skuespillere, rekvisitører, klippere, SFX-artister, kameraoperatører, med mer. Tusen takk til alle som bidrar! Nicolay Tufte, Hanna Suni, Stian Andreassen, Sondre Sandbakken, Christian Justad Tønsvold, Bård Mathisen, Hanne Holmeslet Jæger, Sondre Rene Pedersen, og Christian Bakstad — for å nevne noen.

Om navnet
Ved Fjellfroskvannet i Troms bosatte Rydningen-familien seg sent på 1800-tallet. Fjellfrosk betyr jerv. 

Kontakt oss
post@fjellfrosk.no
+47 911 90 393

Fjellfrosk Media AS
Skippergt. 11
9008 Tromsø

NO 920503888 MVA