BETA: Merk at vi jobber med vår hjemmeside for tiden, og tester nå hjemmesiden «live» i beta-versjon. Hyppige endringer kan forekomme. Ta kontakt ved spørsmål. (Versjon 1.0)

Velkommen til

Fjellfrosk media

Vi lager film for sosiale medier. Og hjemmesider. Og trykksaker. Og pressemeldinger. Alt du kan tenke deg. Og vi gjør det med ❤️

Dette leverer vi

Filmproduksjon

Film er et effektivt kommunikasjonsprodukt fordi det spiller på våre sterkeste sanser. Men også fordi levende bilder kan gjenskape den virkelige verden.

k

Idé og manus

En god tekstforfatter kan formidle et budskap med få, nøye utvalgte ord. Vi leverer alt fra annonsetekst og pressemeldinger til språkvask.

h

Trykksaker

Papir er ikke ut. Tvert imot. Dessuten trenger det ikke batterier. Vi fikser innhold, layout, grafisk design og tar oss av dialog med trykkeri.

Sosiale medier

Hvordan man fremstår på Facebook, Instagram, Snapchat og Twitter kan være avgjørende. Det handler om å bygge relasjoner og tillit.

Stillfoto

Kvalitetsbilder kommer ikke av seg selv. Man må ha utstyret i orden, men også den nødvendige kunnskapen og erfaringen.

Rådgivning

Noen kaller det kommunikasjonsrådgivning, andre PR. Uansett er det lurt å ha en plan både for hvordan og hva man skal dele med omverdenen.

Deling og engasjement gir resultater

Vi deler som aldri før. Og det vi deler mest er innhold som engasjerer oss. I året som gikk produserte vi over 20 filmer. Her er statistikken for vår reklamefilm for matvogna Jalla:

Visninger

Reaksjoner

Kommentarer

Delinger

Et mediebyrå med ❤️

Vi er to brødre med til sammen ti års høyere utdanning innen journalistikk, skrivekunst, regi, skuespill og reklame. Sammen med et stort nettverk av kreative fagfolk drar vi i land både store og små prosjekter — og vi lar oss lede av hjertet.

Noen eksempler

Vårt fokus er film for sosiale medier, og vi tilpasser både innhold, budskap og format. Her er noen arbeidsprøver.

Tilbakemeldinger

«Super gjeng som har laget en del promofilmer både for Burgr og Hildr. Fjellfrosk Media leverer alltid i forhold til tidsramme, budsjett og uttrykk. Man slipper å gå gjennom lange prosesser for å formidle hva man vil ha — de har vært veldig dyktig på å lese våre tanker.»

Marius Carlehed Jacobsen

Hildr & Burgr

Fortell oss om
ditt prosjekt

Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt prosjekt! Send oss en henvendelse her, så tar vi kontakt så snart som mulig.

Om navnet
Ved Fjellfroskvannet i Troms bosatte Rydningen-familien seg sent på 1800-tallet. Fjellfrosk betyr jerv. 

Kontakt oss
post@fjellfrosk.no
+47 911 90 393

Fjellfrosk Media AS
Skippergt. 11
9008 Tromsø

NO 920503888 MVA